Érdemes elolvasni…

Unalmasnak tűnhet, de nem mindig használjuk optimálisan a testápolókat. Enyhén száraz bőr esetén ennek nincs jelentősége, de ha valakinek valóban száraz a bőre, akkor bizony van. Különösen, ha valamilyen betegség is jelentkezik.

A Sanatopic krémek alkalmazása

A Sanatopic krémek a nap folyamán bármikor alkalmazhatók, de legcélszerűbb fürdés vagy zuhanyozás után használni. A krémet vékonyan a bőrre kenjük, majd kíméletesen a bőrbe masszírozzuk. Mindkét krém gyorsan felszívódik, az egész testre használhatók. A krémek szárazanyag tartalma jóval magasabb, mint a kommersz testápolóknak; ha nagyobb adagot nyom ki egyszerre, a felszívódást esetleg lassúnak találhatja.

A sérült, elvékonyodott vagy elvakart bőrön rövid ideig enyhe csípő érzésalakulhat ki. Erre különösen kisgyermekek bőrének ápolásakor figyelemmel kell lenni. Ez bármely testápolónál előfordulhat (minél hatékonyabb a hidratálás, annál inkább), emiatt tehát nem érdemes váltogatni a készítményeket. Színezéket és illatanyagot a krémek nem tartalmaznak. Parabén mentesek.

A folyékony szappan alkalmazása

A folyékony szappan egyszerre tusfürdő, sampon és kézmosó szappan.